Kontakt os for et tilbud

Gazelle 2020 - Holmberg

SKABELONLOFTET – ET INDUSTRIELT VENUE PÅ REFSHALEØEN

Skabelonloftet er placeret på toppen af det tidligere Burmeister & Wain skibsværft på Refshaleøen, et stenkast fra Københavns havn. Her favner de gamle industrielle værftsbygninger alt fra konferencer, seminarer, fotoshoots & filmshoots, firmafester, events, bryllupper, lokaleudlejning, firmaarrangementer – ja stort set alle typer arrangementer og events. Det 1.400 kvm loft emmer af kreative kræfter med rå industrielle levn fra fortiden. I dag er Skabelonloftet samtidig et kunstnerisk fællesskab for professionelle kreative aktører der har deres daglige gang på loftet.

Så hvis du står og skal planlægge en event for mellem 10 til + 300 gæster og ønsker en industriel charme i kreative omgivelser og med rustikke rammer og udsigt over indsejlingen til Københavns havn, så kan Skabelonloftet være et godt bud på din næste event location.

SKABELONLOFTETS FACILITETER 

Skabelonloftet består af 20 studios, fordelt mellem + 50 professionelle kreative udøvere. Skabelonloftet er et enestående sted hvor kommercielle, kunstneristiske og innovative kræfter mødes og interagerer. Et fællesskab der sætter rammen om moderne dansk kunst og kultur. På Skabelonloftet har arkitekter, kunstnere, industrielle-, mode-, web-, grafisk-, interiør-, smykke- og møbeldesignere, rapporterer, skulptører, filmskabere, teater eksperter, dokumentarister, illustratorer, fotografer, visuelle artister, kommunikationsrådgivere etc. til huse.

KULISSE MED FORFALDSÆSTETIK TIL EVENTS OG KONFERENCER 

Med vores mange forskellige lokaler på Skabelonloftet råder vi over flere muligheder for afholdelse af både store og små konferencer, fester, bryllupper, events osv. Med Skabelonrummets og de supplerende værksteders rå charme og historie, og det er kun fantasien der sætter grænser for den opsætning og opstillings som I ønsker. Med vores erfaring og viden fra hundredvis af tidligere afholdte events kan vi afvikle lige præcis det arrangement/event i drømmer om og omstændighederne og detaljerne kan tilpasses til jeres ønsker og behov. På Skabelonloftet kan vi huse op til 150 gæster i Skabelonrummet og vi kan tilbyde 7 ekstra breakoutrum fordelt i kunstnerstudierne. Endvidere arbejder vi tæt sammen med hallerne for foden af Skabelonloftet – herunder Pladeværkstedet, Den Blå hal og Værftshallen. Som arrangør ved store konferencer lejer vi hallerne ind efter behov. Typisk vil vi placere plenumsalen for foden af Skabelonloftet og tilbyde breakoutrum og forplejning på Skabelonloftet. Herved kan vi let huse mellem 10 til +300 gæster.

Det perfekte valg til vores ”Renewal Camp”, der skulle afholdes i et inspirerende miljø, hvor der både skulle tænkes ud af boksen og være højt til loftet . Intet var umuligt – både stedet og personale kan varmt anbefales for både fleksibiliet og professionalisme. Både interne deltagere og eksterne gæster følte sig inspireret og veltilpas efter allerførste trappetrin. Vi kommer igen!

Dorthe Koch

Executive Assistant, Arla Foods

Fantastisk sted med en helt igennem høj service. Tak for at gøre vores sommerfest til en uforglemmelig aften. Jeg kan varmt anbefale Skabelonloftet!
Tak for denne gang – vi ses helt sikkert igen.

Pernille Trieb

Event- og Partnermanager, Dansk Erhverv

LEGO Education havde en 3-dags innovations workshop med 20 LEGO medarbejdere og gæstetalere, som blev afholdt i de fantastiske faciliteter på Skabelonloftet. Det var per dato the mest inspirerende venue vi nogensinde har haft. Råt, hyggeligt, venligt, inspirerende, kreativt … og med en udsigt. Deltagerne tog energifyldte hjem og fællesskabsfølelsen var i top. Udover det gode arbejde der blev udført, blev vi serviceret på den mest optimale måde. Jeg kan kun anbefale at have en potentiel middag organiseret af Skabelonloftet … det var personligt, udsøgt og af høj kvalitet.

Jesper Elling

Creative Director, LEGO

Vi var helt utrolig glade for at afholde CPH:LAB på Skabelonloftet. Lokalerne var perfekte, og der var højt til loftet i både bogstavelig og overført forstand. Der var intet, der ikke kunne lade sig gøre, og det betyder en del, når man arbejder med eksperimenterende dokumentarisme. Vores 25 internationale deltagere var alle blæst bagover af stedet og dets atmosfære.

Katrine Sommer Boysen

Manager, CPH:LAB / CPH:DOX

I afholdte et to-dages arrangement på Pladeværkstedet og Værftshallen for alle vores 270 medarbejdere. Stedet fungerede perfekt for os både i plenum og til fest om aftenen, og det at vi også kunne bruge Skabelonloftet til mindre mødegrupper var helt ideelt. Både servicen fra det utroligt professionelle personale og forplejningen (morgenmad, frokost og middag) var helt i top og vi kan kun anbefale stedet på det varmeste.

Lis Molge

Office Manager, TOO GOOD TO GO